Welkom op de website van Hotel Courage Waalkade!


Het hotel is prachtig gelegen tussen het historische "Valkhof" en de rivier de Waal, in drie voormalige pakhuizen die in 2004 zijn gerenoveerd tot het hotel wat er nu staat. Met het levendige centrum en rustige natuur op loopafstand beschikt het hotel over 33 gastenkamers, in verschillende thema's en categoriën. Natuurlijk is er uitstekende gratis Wi-Fi in het hele hotel.

Hotel Courage Waalkade is gecertificeerd met Green Key Gold, het hoogst haalbare keurmerk voor hotels & congrescentra die zich actief bezighouden met maatschappelijk verantwoord ondernemen op alle gebieden, zonder dat dit afbreuk doet aan het comfort.

In de directe omgeving vindt u diverse bezienswaardigheden, musea, stadsparken, winkels en horeca om uw bezoek aan Nijmegen compleet te maken. Een stadswandeling door de eeuwenoude binnenstad, shoppen, uitgaan, een gokje wagen in het naastgelegen Holland Casino; alles is mogelijk om een geslaagde stedentrip of (korte) vakantie te beleven. Sluit uw dag af met een heerlijk diner of een drankje op één van de vele terrassen die de oudste stad van Nederland telt. Onze medewerkers zijn kenners van de stad en helpen u graag om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Ook als u van de natuur wilt genieten is Hotel Courage Waalkade een ideale uitvalsbasis; routes om te wandelen of fietsen starten praktisch voor de deur. Ga er op uit in de ongerepte "Ooijpolder" en geniet van de uiterwaarden en vergezichten tijdens een dagtocht op de fiets. U hoeft uw eigen fiets niet per se mee te nemen, want naast het hotel is een fietsverhuur voor klassieke fietsen, e-bikes en e-scooters.